Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСилната генералска битка днес не е между Бойко

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСилната генералска битка днес не е между Бойко
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Популистките партии искат избори две в едно, където да използват президента Радев за тяхната ракета-носител

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Силната генералска борба през днешния ден не е сред Бойко Борисов и Слави Трифонов, и то сред егото на единия и на другия. Голямата борба през днешния ден е сред генерала премиера и генерала президент. Аз приказвам за нея години нареду,тя е сред Бойко Борисов и Румен Радев. И да, тази борба взема решение по един или по различен метод в коя посока ще тръгне България.

Това сподели Росен Плевнелиев в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

Ако Бойко Борисов остане да господства, да, правилно е, че има отмалялост в политическа партия ГЕРБ, да, правилно е, че хората желаят нови лица, и остане по неговия си метод най-малко още за две-три години, той е заречен и е единственият, който носи отговорност България да влезе в еврозоната. Считам, че това е стратегически значимо за децата на България. Ако президентът популист Радев и хората към него вземат властта, ще забележим накъде ще тръгнат, сподели още Плевнелиев.

Считам, че по този начин наречените антисистемни партии от мен, популистки партии, трите партии на митинга, макар че през днешния ден Българска социалистическа партия споделиха къде е Слави, къде беше той на митинга и неговите сценаристи, ние бяхме там от ден първи, подкрепяхме и с Ройтерс показахме непрекъснато митинга. Така че явно четири са към този момент протестните партии и партиите, които ще борят статуквото ГЕРБ. Повече от ясно е, че най-хубавият работещ вид за тях обслужващ техния интерес, само че не на народа, е да се отиде на избори две в едно, където да употребяват президента Радев като тяхната ракета-носител. И още нещо, до тогава да създадат някои козметични промени, които им изнасят главно на тях в изборния кодекс и каквото би трябвало още. И, несъмнено, да политизират обстановката в идващите месеци какъв брой неприятни са ГЕРБ и по какъв начин са всичките са единствено мутри и мафия, добави Росен Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР